ABD'li kadın portakal suyu almak için durdu ve piyangodan 250.000 dolar kazandı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Spahr, bu zaferin ailesine büyük fayda sağlayacağını paylaştı.

Kuzey Carolinalı bir kadın portakal suyu almak için durduğunda büyük bir başarı elde etti ve şansını bir piyango bileti ile denemeye karar verdi. Kernersville'den Kelly Spahr şunları söyledi: Kuzey Carolina Eğitim Piyango yetkilileri Piney Grove Yolu'ndaki Quality Mart'tan portakal suyu alırken bazı piyango biletlerini fark etti, UPI bildirdi.

Spahr, “Benzin istasyonunda yeni biletler olduğunu görünce denemem gerektiğini düşündüm” dedi. “Biletin katlanabilir bir parçası vardı ve bu beni büyüledi.”

Seçtiği 20$'lık “Mutlu Çarpan” ödül kartı, 250.000$'lık büyük ödülün sahibi oldu.

“Bu bizim için hayat değiştiren bir miktar” dedi. “Bize gerçekten çok yardımcı oluyor.”

Spahr, bu zaferin ailesine büyük fayda sağlayacağını paylaştı. “Bu bize daha fazla kapı açtı” diye ekledi.

Daha önce bir piyango oyuncusu, öğle yemeğini evde unuttuğunu fark eden karısından bir telefon almıştı. Geri dönmek istemediğinden, geri dönmeden önce öğle yemeği yiyip yiyemeyeceğini görmek için bir bakkalda durmaya karar verdi. Bunun kendisini Scratchers'ın Milyoner Bucks oyununda 3 milyon dolarlık (Rs 25,24 crore) büyük ödüle götüreceğini hiç düşünmemişti.

Kazanan, “Normalde 30$'lık biletleri oynamam, ancak daha önce diğer Scratchers biletlerinden kazandığım 60$'ım olduğu için, 'Neden olmasın?' diye düşündüm” diye açıkladı.

Arnold, 3900 Vogel Yolu Schnucks'tan ayrılmadan önce bileti tararken ekranda “piyango talihlisi” yazdığını fark etti.

“Tamamen şaşırdım! Kazandığımı sanmıyordum!” “Sonra tüm sıfırları gördüm!”

Haberi vermek için hemen karısını aradı.

“Şaka yapmayı severim.” dedi kıkırdayarak. “Bana inanmasını sağlamak biraz ikna edici oldu!”

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın