ABD'de yatak odası olmayan ve 400.000 Rupi kira bedeliyle daire sosyal medyayı şok etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Manhattan'daki yatak odasız dairenin fiyatı aylık 4.695 dolardır.


New York'ta yaşamak pahalıdır, özellikle de yüksek fiyatlarıyla bilinen apartman daireleri. Kiralar istikrarlı bir şekilde artıyor ve Manhattan Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en yüksek ortalama kiraya sahip. Son zamanlarda, küçük boyutuna rağmen beklenmedik derecede yüksek kira talep eden yatak odası olmayan bir dairenin Habersu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada viral olan Haber, New York'ta çok sınırlı alana sahip küçük bir daireyi gösteriyor. Emlakçı Omer Larock, 153.000 takipçisinin olduğu Manhattan'daki bu apartman turunu Instagram'da paylaştı. İlanda şaşırtıcı derecede yüksek bir kira bedeli olan 4.695$ (Rs 392.418) talep ediliyor.

Altyazısına “Orada uyumayı hayal edemiyorum hahaha” diye yazdı.

Viral Haberyu buradan izleyin:


Bir uyku alanı, bir banyo ve ikinci bir oturma odası veya ofis olarak kullanılabilecek çok amaçlı bir oda bulunmaktadır.

Soho'nun yatak odası olmayan eşsiz dairesi neredeyse 200.000 kez görüntülendi. Kullanıcılar, bu kadar küçük alanlar için New York City'de yaşamanın yüksek maliyetini vurgulayan ilginç yorumlar bıraktı.

“Zemin katta oturma/yemek odası. Bu çılgın çatı katındaki depo odası. Alt kattaki yatak odası… bum,” yorumunu yaptı bir kullanıcı.

“Dürüst olmak gerekirse, daireyi satın almak ayda 4.695 dolara değer. Orada yaşamayı çok isterim” diye yazdı başka bir kullanıcı.

Üçüncü bir kullanıcı “Burası bir yangın kapanı” yorumunu yaptı.

Daha fazla güncel haber için buraya tıklayın
 
Üst