ABD'de pani puri yiyen yerel halkın Habersu viral oldu, internet tepki gösterdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kısa klipte Minneapolis'te pani puri deneyen insanlar görülüyor.

Pani puri Hindistan'ın en popüler sokak yiyeceklerinden biridir. Doldurma çeşitli lezzetli tatlar getirir ve Khatta Meetha Pani tüm deneyimi tamamlıyor. Birçoğumuz için bu sadece bir sokak yemeği değil, aynı zamanda onunla ilişkilendirilen çocukluk anıları da var. Son zamanlarda, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yerel halkın bu atıştırmayı denediği bir Haber sosyal medyada viral oldu.

Kısa klip, Minneapolis'te tadım yapan insanları gösteriyor Pani puri Bir Hint restoranı olan Curry Corner'ın önünde. İnsanlar atıştırmalıklara farklı tepkiler verdi. Bazıları “konuşamadı”, bazıları ise bunun tadını çıkarmak için birkaç kez geldi.

Restoranın başlığında “En popüler Hint sokak yemeklerini Minneapolis sokaklarına getirdik” yazıyordu. Instagram Habersu bir ay önce paylaşıldı ve platformda 3,9 milyondan fazla görüntüleme ve 90.000'den fazla beğeni topladı.

Bir kullanıcı, “Dostum, bir gün Chicago'da bir Hint lokantasında durdum ve ilk kez pani puri denedim ve mutluluk gözyaşları dökmeye başladım” dedi.

Bir diğeri şunu ekledi: “En az 30 Pani puri bir kerede minimumdur. 1 veya 2 panipuri bana göre değil”

Üçüncü bir kişi şöyle dedi: “20’den fazla yiyene kadar pani puris Nefesin kesiliyor, gözyaşların bir çizgi halinde yüzünden aşağı akıyor, yemek hakkındaki gerçeği bilmiyordun Pani puri

“Çünkü burada Pani puri Tabakta 5-6 tane var, bu yüzden Hintli bedava olsa bile 5 tane olmadan ayrılmayacağımı söyledi.” diye belirtti bir kullanıcı.

Pani puri gerçek aşktır,” diye ekledi bir Instagram kullanıcısı.

Bir kişi şöyle yazdı: “Yemek yiyen biri olarak Pani puri 20 yılı aşkın süredir neredeyse her hafta sadece BİR tane yemiyorsunuz Pani puri. Ruhunuzu kutsamak için en az 8 tane yemelisiniz.

Daha fazla güncel haber için buraya tıklayın