ABD’de iki pilot arkadaş havacılık rekoru kırarak ortak sınırlara sahip 48 eyalette uçuyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
John Skittone ve Bob Reynolds havacılıkta dünya rekoru kırdılar.

Performanslarıyla bir dünya rekoru da kıran iki arkadaş canlısı pilot tarafından gerçekten muhteşem bir performans elde edildi.

Göre Guinness dünya rekoru, 48 bitişik eyaletin tamamından geçen en hızlı uçuş 1 gün, 14 saat ve 13 dakika sürüyor ve 17-19 Mayıs 2023 tarihleri arasında John Skittone ve Robert Reynolds (her ikisi de ABD) tarafından yönetildi.

Ekip bu rekoru dört nedenden dolayı kırmaya karar verdi: kişisel başarı – aynı zamanda uzun süredir bir dilek listesindeki 48 eyaletin tamamını tek bir seyahatte ziyaret etme maddesini yerine getirirken; genel havacılığı teşvik etmek; hafif bir uçakla ülke çapında seyahat etmenin ne kadar kolay olduğunu göstermek için; ve başkalarını dışarı çıkıp dünyayı görmeye teşvik etmek!

“48 bitişik eyaletin tamamına iniş yapmak için bir Guinness Dünya Rekoru kırdık. 38 saat 13 dakikada başardık” dedi pilot John Skittone TMJ4 haberleri.

Skittone ve Bob Reynolds, uçaklarını 48 alt eyaletin tamamına uçurdu, iniş yaptı ve ardından hızla tekrar havalandı.

Skittone, “İki eyalet arasında seyahat ettiğimiz en kısa mesafe muhtemelen yaklaşık dört dakikaydı ve bu, Nebraska ve Iowa ile Ohio ve Batı Virginia’da iki kez oldu” dedi.

Bu gezi, Skittone’un dilek listesindeki bir öğeyi işaretledi.

“Biliyorsun, benim için kişiseldi. Bir yapılacaklar listem var. Yapılacaklar listesini yaklaşık 15 yıl önce yazdım ve o listedeki pek çok şey havacılıkla ilgili görmek istediğim yerlerdi. O listedeki şeylerden biri de aynı seyahatte 48 eyaleti de ziyaret etmek istedim” dedi.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın