ABD’de 4 yaşındaki bir kedi kadar ağırlığa sahip bir kedi sahiplenildi.

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kediyi yeni sahibiyle yamalar.

Virginia’da bir kedi, ağırlığı nedeniyle manşetlere konu oluyor. Beyaz vücudundaki siyah noktalar nedeniyle takma ad olan kedi, 18,2 kg ağırlığındadır – yaklaşık dört yaşındaki ortalama bir insan bebeği ile aynıdır. Fotoğrafları, kedi severleri onları almaları için ikna etmeye çalışan Richmond Animal Care and Control tarafından Facebook’ta yayınlandı. “Bugün uyanıp ‘hadi birinin gördüğü en büyük kediyi sahiplenelim’ mi dediniz? O zaman senin için kedimiz var” diyor barınak.

Richmond Animal Care and Control daha sonra kedinin sahiplenildiğini duyurdu. Barınak, Patches’in “çok özel” bir diyet ve egzersiz programına sahip olduğunu yazdı ve kediyi “çok sevimli” olarak nitelendirdi.

Kedinin vücudundaki benekleri ve gri kuyruğunu gösteren paylaşıma binlerce tepki ve yorum geldi.

metro kedinin internette yayınlanan resimlerini gördükten sonra Kay Ford tarafından evlat edinildiğini söyledi. Bayan Ford, onun kedisi olduğunu hemen anladığını söyledi.

“Patches’in resmini gördüm ve hemen gidip onu almam gerektiğini anladım. Ona aynı anda aşık olacak dokuz milyar insan olacağını biliyordum” dedi.

Richmond Animal Care and Control, Patches’in yeni sahibiyle birlikte bir fotoğrafını ve kedinin bir kulübede taşındığını gösteren bir Haberyu yayınladı. Barınak, “40 kilo AŞK tam orada” diye yazdı.

Bayan Ford Haberya Patches’in yeni evinde başka bir kedi ve küçük bir köpekle çekilmiş tatlı bir resmini yazdı.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın