94 yaşındaki annenin emeklilik için canlı radyo sürprizi interneti taşıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kalp ısınan bir Haber internetin dikkatini çekiyor ve 94 yaşındaki bir anne ile oğlu arasında derin duygusal bir an gösteriyor. Başlangıçta bölünmüş İyi Haber HareketiDokunmatik klip 700.000'den fazla görüntüleme topladı, böylece sosyal medya kullanıcıları duygulardan bunalmıştı.

Video, açıklandığı radyo sunucusu ile başlıyor: “Hemen devam et. Canlısınız.” Birkaç dakika sonra Air-Ees'in 94 yaşındaki annesi olan nazik ama kendine güvenen bir sesi yerine getirir.

“Merhaba Steven. Bu onun 94 yaşındaki annesi. Patty ve ben Middletown'da ve şovunuzu dinliyoruz ve sizi emekliliğinizden dolayı tebrik etmek istiyoruz” diyor. “Seni sevdiğimizi bilmenizi istiyorum ve yaptığınız her şeyin başarılı olacağını biliyoruz. Seni seviyorum Steven.”

Beklenmedik mesaj Steven'ı hazırlıksız yakalar ve gözle görülür bir duygusaldır. Gözyaşlarını tutuyor ve basit ama derin derin bir kalple cevap veriyor: “Teşekkürler anne. Teşekkürler anne.”

Viral Haberya bir göz atın:

Klip, annenin jestinden derinden dokunan internet kullanıcılarını hareket ettirdi ve onları hem güzel hem de duygusal olarak tanımladı.

Bir kullanıcı şöyle dedi: “Sesini hemen bilme şekli.”

Başka bir kullanıcı şöyle dedi: “Annemin her zaman kendini sesini bilmiyormuş gibi tanımlamaya ihtiyaç duyduğunu seviyorum.” Merhaba, bu senin annen. ”

Üçüncü kullanıcı, “Annenin sevgisi ve cesareti farklı buluşuyor” diye yazdı.