23’üncü spor salonunu Çanakkale’de açan Sadettin Saran: Spordan kazandığımızı spora yatırdık

celikci

New member
Saran Group, Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinde kullanıma sunduğu spor salonlarına bir yenisini daha ekledi. Çanakkale’deki Cevatpaşa Ortaokulu’nda imali tamamlanan Atatürk Spor Salonu’nun açılışı ve bölüm teslim merasimi gerçekleştirdi. Merasime, Çanakkale Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Vilayet Ulusal Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, Ayvacık Kaymakamı İlker Eker, Saran Group İdare Şurası Lideri Sadettin Saran, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program hürmet duruşunda bulunulmasının akabinde, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Akabinde açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

Programda konuşan Saran Group İdare Şurası Lideri Sadettin Saran, “Türkiye’nin dört bir yanında 22 spor salonu açtık. Bugün daima birlikte 23’üncü spor salonumuzu açıp, Ulusal Eğitim Bakanlığı’na devredeceğiz. Bu gururlu günde bizlerle birlikte olduğunuz için epeyce teşekkür ederim. Ben bugün sahip olduğum her şeyi spora borçluyum. Spordan kazandığımızı bir daha spora yatırarak, gençlerimize ve ülkemize katkı yapmak en büyük gayemiz. Tolstoy’un fazlaca sevdiğim bir lafı var, ‘Yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın’ diye. Bu ülkenin gençlerine umut, dayanak olabiliyorsak, hoş şeyler yaşatabiliyorsak bizden memnunu yok. Atatürk, ‘Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür’ demiş. Biz de bu yolda gençlerimize kucak açmaya devam edeceğiz. Gençler size verebileceğim en uygun tavsiye epeyce okuyun, çalışın, kendinizi daima geliştirin. Sigaradan uzak durun, kuvvetlinün yanında değil, haklının yanında olun ve tabi ki Atatürkçü olun. Bu ortada da şehitlerimize rahmet diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların akabinde Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Saran Group İdare Heyeti Lideri Sadettin Saran’a plaket verdi. sonrasındasında protokol üyeleri Atatürk Spor Salonu’nun açılışını gerçekleştirdi.

(DHA)