23 yaşındaki fitness fenomeni içerik çekerken vadiye düştü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Giorgi Janelidze'nin korkuluk olmayan bir balkondan kayarak düştüğü bildirildi. (Resim: Instagram)

Fitness fenomeni Giorgi “Tzane” Janelidze, Çarşamba günü güney İtalya'da çekim yaparken bir vadiye düştükten sonra hayatını kaybetti. 23 yaşındaydı.

People.Com'un Yunan medya kuruluşu Ethnos'a dayandırdığı haberine göre kaza, Calabria'daki eski bir dağ köyü olan Roghudi Vecchio'da meydana geldi. Bay Janelidze'nin korkulukları olmayan bir balkondan kaydığı ve düştüğü bildirildi.

İtfaiye ekipleri olay yerine geldi ancak sporcuyu kurtaramadı. Geçidin derinliği nedeniyle cenazeyi çıkarmak için helikopter çağrıldı.

Bay Janelidze'ye yolculukta eşlik eden Bay Janelidze'nin arkadaşı Chris Kogias, ölümü prizden doğruladı. Bay Kogias yaptığı açıklamada “Tzane artık bizimle değil” dedi ve şunu ekledi: “Lütfen ruhunun huzur içinde yatması için dua ederek bize katılın.”

Aslen Gürcistanlı bir Yunan vatandaşı olan Bay Janelidze'nin Instagram'da 100.000'den fazla takipçisi vardı. Son paylaşımında başka bir fenomenle birlikte kurduğu protein tozunun tanıtımını yaptı: “Dream Greek.”

23 yaşındaki gencin ölüm haberi sosyal medyada büyük üzüntü yarattı. New York Post'un haberine göre kız arkadaşı Elena Margariti, Instagram Stories'de onu “içerideki ve dışarıdaki en güzel insan” olarak nitelendiren samimi bir mesaj paylaştı.

Margariti, ortak hayallerini ve mücadelelerini anlatırken, “Kocamla, tüm hayatım boyunca” diye yazdı. “Çok adaletsiz, bu kadar erken. Seni çok seviyorum. Tekrar buluşacağız. Benim Tzitsi'm.”

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın