Pilot, Polonya'ya giden uçuşta uçuş görevlisine evlenme teklif etti, internet tepki gösterdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Mutlu çifti uçaktaki yolcular da alkışladı.


Uçuşlar genellikle oldukça sıkıcı olabiliyor. Ancak Varşova'dan Krakow, Polonya'ya giden bir uçağın yolcuları, pilotları kalkıştan kısa bir süre önce uçuş görevlisine evlenme teklif ettiğinde özel bir muameleyle karşı karşıya kaldılar. İç açıcı teklifin Habersu viral oldu ve birçok yüzün gülümsemesine neden oldu.

LOT Polish Airlines şirketi bunu paylaşmak için Facebook'ta bir Haber yayınladı. Yüzbaşı Konrad Hanc'ın soruyu sorduğu ve kadının koşarak gelip teklifini kabul ettiği an görülüyordu.

Kaptan Hanc'ın hoparlör sistemi üzerinden kendisini yolculara tanıtmak için kokpitten dışarı çıktığı görüntüler. Dizlerinin üstüne çökmeden önce aşk hikayesini anlatırken gözle görülür şekilde duygusallaştı. “Bugünkü uçuşta çok özel bir kişi var ve umarım onu hiçbir şey beklemez. Bayanlar ve baylar, yaklaşık bir buçuk yıl önce bu işte hayatımı tamamen değiştiren en harika insanla tanıştım” dedi.


Bay Hanc, elinde bir buket çiçekle PA sistemini anlatmaya devam etti: “Siz benim için en değerlisiniz. Sen benim gerçekleşen en büyük hayalimsin. Bu yüzden senden bir iyilik istemem gerekiyor, sevgilim. “Benimle evlenir misin?” diye sordu tek dizinin üstüne çökerken.

Daha sonra uçuş görevlisi Paula koridordan koşarak geldi ve kaptana sarıldı. Adam parmağına yüzüğü takarken gülümseyerek, “Bunun bunun için doğru el olup olmadığını bilmiyorum” dedi. Mutlu çifti uçaktaki yolcular da alkışladı.

Havayolu, başlıkta şunları yazdı: “LOT'ta katılım! Kaptan Konrad, ilk tanıştıkları şehir olan Krakow'a yaptıkları uçuş sırasında hostes Paula'ya evlenme teklif etti. Bugün bundan daha dokunaklı bir şey görmeyeceksin.”

Gönderi paylaşıldığından bu yana iki binin üzerinde görüntüleme ve 16.000'den fazla beğeni aldı.

“Güzel! Bir kullanıcı, çalışanlarınızın güzel hikayelerini paylaştığınız için teşekkür ederiz” dedi.

Bir kişi “HAVADA TAMAMEN AŞK” yorumunu yaptı.

Bir başkası şöyle yazdı: “Mutluluk, sevgi ve hayal uçuşları!! Ne harika bir evlilik teklifi!”

Bir kullanıcı, “Güvenli bir yolculuk geçirin ve gelecek yıllarda sevginin ve mutluluğun tadını çıkarın” dedi.

Bir Facebook kullanıcısı şunları ekledi: “Sevgi dolu çifti tebrik ederiz. Size mutluluklar, sadece güneşli günler ve birlikte hayal dolu uçuşlar diliyorum.”

“Bunu sevdim! Tatlı çift!” diye ekledi başka biri.

Daha fazla trend haber için buraya tıklayın
 
Üst