Kıtır Ekmekli Yoğurtlu Pazı Kavurması

Leila

Global Mod
Global Mod
Kıtır Ekmekli Yoğurtlu Pazı Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 dilim ekmek
  • 1 demet pazı
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Sıvıyağ
  • Pulbiber
  • Tuz
  • 1 kase sarımsaklı yoğurt
Kıtır Ekmekli Yoğurtlu Pazı Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle ekmekleri minik minik küplere doğrayalım. Fırında kızartalım.
  2. Pazıyı doğrayıp, haşlayalım süzelim.
  3. Soğanı piyazlık doğrayalım sıvı yağ da kavuralım içerisine salça koyup kavurmaya devam edelim.
  4. Tuz ve pulbiber ekleyelim daha sonrasında pazıları ekleyip kavuralım.
  5. Kızaran ekmekleri servis tabağına alalım.
  6. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp pazı kavurmasını en ğste koyalım ve servis edelim. Doyurucu lezzetli bir tanım oluyor deneyenlere şimdiden afiyet şifa olsun
    ❤
    .
Kıtır Ekmekli Yoğurtlu Pazı Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst